måndag 16 februari 2009

nytt o fräsht

Ny, amandatuner.blogg.se

ett behövligt sportlov

Äntligen är det sportlov.. jag orkar inte skolan mer : / riktigt jävla skoltrött nu.. de klart att skolan aldrig har varit riktigt lockande att gå till, men nu är det riktigt tråkigt.. Prov, läxor och dåliga lärare, toppen. Två prov nästa vecka.. Litteratur och trafikprov. Trafikprovet är på 100 sidor!! hjälp, men de ska nog gå : ) Får ta hjälp av någon snygging med körkort ; )
Nu bär det av mot Arvika och Torsby troligen. Spelade match mot Forshaga igår, vinst med 40-9 .. lagom kul match att spela. Oh just ja, min dator är omformaterad. så har inga bilder eller ingenting på den, everything is gone : ( rip.

måndag 2 februari 2009

åååh snoppmorgon


att jag alltid lyckas försova mig på tisdagar.. vet inte hur många gånger det hänt nu och matteläraren som dessutom bad med trimma väckarklockan till idag.. mjae, men jag hade ställt alarm och allt.. men mobilen hade dött :S så inte kom jag upp.. Nu sitter jag hos madde.. sov här med carro inatt. De var röj. Ett tips, låt aldrig Carro duscha hemma hos er, hon skriker och sjunger... som en kråka!

söndag 1 februari 2009

back in town

Nu är jag tillbaka i Karlskoga efter att ha varit i Torsby lör-sön.. spelade match.. u-21, vi spelade oavgjort.. de sög. fan vad besviken jag är.. o jag var så arg efteråt så de var inte sant.. för trodde vi hade spelat en dam (div 3) match.. för då skulle våran chans att vinna serien varit mindre.. men ah, så var de ju inte fick jag reda på efter flera timmars tjurande : P Var barnvakt på lördagkväll och natt eftersom mamma skulle ut och festa.. Den här dagen bara försvann.. har sprungit runt hemma i trosor och t-shirt hela dagen. Rotade egenom mammas garderob för och se om hon hade några roliga 80-talskläder man kunde ha till helgen.. men nefan. Hon var väll för nördig för att ha roliga och tuffa kläder på 80-talet .... sorry mum ; )

och vem tror du att du är? Jag träffar precis vilka jag vill, när jag vill och vart jag vill. Men då ska du komma där som någon jävla "wanna be gangster". Du måste acceptera att jag inte har dem känslor för dig eller kommer få heller. Jag har inga skyldigheter till dig och tro inte du kan styra något i mitt liv. Du har skämt ut dig så totalt. vad har hänt med dig? Du har sjunkit så lågt i mina ögon så det är inte sant.

"han har rört fel brud .. "

" Gör han något så får du se vad JAG gör "

jag frågar vad..

"Märks.."

jag förklarar att om något skulle hända så kan jag ta hand om det jävligt bra själv

" Du skulle inte hinna "

"Skiter väll i han, pissar på den tönten "


Undrar vem som är tönt jag.. jag säger att han inte skulle våga

" vem tror du ska göra något mot mig " just ja, förlåt.. glömde de maffiaboy

" Dina vänner som du tror skulle kuna göra något mot mig" glömde igen att du var hårding.. not

"Nej men när jag väl ballar ur så gör jag det ordentligt"

bring it, bad boy