torsdag 18 september 2008

Lång dag

idag har det varit en seg och lång dag i salongen.. hade världens trevligaste kund idag, det var roligt : ) sen har resten varit segt.. speciellt för mig och frida, så det känns som vi levt i tvättstugan idag istället, haha! I tisdags var vi på hårvisning i Karlstad, Schwarzkopf. Den var helt okej! Inte dålig och inte jättebra, ganska få modeller och inte allt för intressanta frisyrer, men men.. bättre än ingenting! jag är så sjukt trött nu.. Kom hem halv 4 inatt, hade varit hos collin med lite folk, det var mysigt! men nu känner jag mig död, men kan inte gå och lägga mig nu heller, för måste plugga skiten ur mig, fattar ingenting. Måste dessutom städa och diska lite eftersom det är klassfest imorgon, och ja KLASSfest! Så så länge ni inte går i hvfr2 så är ni inte välkomna över huvud taget: ) jag ser fram emot imorgon och bilder kommer att komma upp senare : )


bästa låten just nu: Swingfly - Singing that melody

söndag 14 september 2008

Mârten

Kom till Torsby ganska sent på fredag, åt lite med mamma och minsta lillebror, sen var det iväg ut. Rätt tråkkig kväll, inte så mycket folk ute alls, har halva torsby dött ut eller vad? Utseendemässigt är de flesta av torsbyfolket sig likt, fristadjacka, en volvokeps, full käften i snus, en öl i en handen.. o helst åker man i en volvo som ser ut att ramla isär bara man tittar på den, är det status det? = ) Kallt var det också, så det blev en tidig kväll. Lördag var jag barnvakt åt min kära lillebror, Daniel. Vi åkte karuseller, köpte sockervadd, godis och balonger, var på godisregn. Tro det eller ej, jag åkte faktiskt larven med min bror, de var grejer det! haha. se vad söt = )







torsdag 11 september 2008

Salongdag


idag har det varit en riktigt lång dag.. 8-ca 4 i salongen. . roligt, men trött blir man! Hade en kunde idag på eftermiddagen, en gammal gubbe typ 65 tror jag .. Såg ut som värsta alkolisten, halvlångt hår och långt skägg, som även det skulle klippas.. panik panik! håret klippt och skägget av och gubben blev riktigt pimpad ; ) En riktig frågeställare var han också.. Frågade vem som var den första på jorden att använda schampo, vad jag använder för schampo o ALLT! Roligast var också när han frågade vilket produktmärke vi hade, och jag svarade goldwell... han " jaha ja, de känner jag inte riktigt till.. själv har jag använd blå vitt ett tag" :D

Tvättar idag, och pluggar. Måste även packa, för imorgon bär det av till Torsby. Mârten i helgen! (marken på karlskogiska)


Christina Aguilera - Keeps getting Better .. sjukt bra!

onsdag 10 september 2008

Minimaran

usch o fy vad trött jag är.. Idag sprang vi minimaran i skolan, ca 9.2 km. jobbig men skönt att ha det gjort, har fått en vattenblåsa under foten : ( Inge vidare.. speciellt inte eftersom det är handbollsträning ikväll. Får se hur det blir med den saken! Har kommit på att jag även önskar mig ett träningskort när jag fyller år.. då är frågan, davids, träningslagret eller colluseum? Colluseum är ju iallafall närmast, och då kan jag ju även träna på hälsokompaniet hemma i Arvika, eftersom det är samma kedja, de vore ju perfa faktiskt!
Nu blir det plugg, sen träning, sen mera plugg med en riktigt skön ansiktsmask :D
Missa inte idol ikväll, audition i KARLSTAD! ( =


Dags att komma igång rikigt nu ..

måndag 8 september 2008

trött

Finns det något värre än att gå upp tidigt på morgonen? Jag är otroligt trött och orkar knappt göra mig iordning alls. Som tur är har vi bara 3 lektioner idag, matte, bild och idrott. Börjar med Matte B om 20 min.. känns lite surt att jag kunde haft sovmorgon till 10 om jag inte hade valt matte b, men vad gör man inte för framtidens bästa : )

Igår pratade jag med issa i telefon, ganska länge också. Pratade om allt som hänt och att det var tråkigt att det blev så.. Vi är iallafall vänner nu. Strök mer eller mindre ett streck över det hela.



Nu har jag äntligen två telefoner igen, så nu använder jag både mitt halebopnr och comviqnr! : )


Dags att sticka på matte.. tyvärr

söndag 7 september 2008

All summer long

Tack allihopa för en supertrevligkväll igår! Ni är är guld värda i mina ögon!
Idag har allt varit segt, dåligt väder, regnigt o grått! Vart tog sommaren vägen egentligen? Kom tillbaka tack! Nu är det höst, det börjar bli ruggit och kallt .. men det finns bra saker med hösten också, min födelsedag! 25 oktober, don´t forget me ; ) börjat fundera lite på vad jag ska önska mig ..

här är lite saker jag kommit fram till att jag vill ha.. än så länge..


  • Smink, sminkkväll/timme

  • Hårförlängning

  • Massage

  • Ansiktsbehandling

  • Presentkort, kläder.. alltid uppskattat! och lättare att välja själv dessutom!

  • Pengar, de har ju ingen dött av att få lite extra!

Imorgon är det skolkort, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, hår eller något! Panik panik!

miss you ..