fredag 23 januari 2009

gud vad ful

sitter hemma i arvika nu.. just kommit.. kollar just nu på postkodsmiljonären.. o fan vad ful han richard blivit, vad har hänt? han var ju het där för ett tag sen.. när han var med i närr och fjärran : P jaja.. seg dag som fan idag.. lång! men rolig ändå ; P o ja.. kan man annat än skratta.. ne! bortgjord. haha.. pappa har slutat snusa, men börjat röka ist.. haha va kass han är!
På söndag är det match, mot Arvika.. här i Arvika, möta gamla laget.. uh vad styk de ska få ; )


madde, kommer du hem till kga på söndagkväll?

tisdag 20 januari 2009

Nöjd Madde murbruk?

Jag uppdaterar! vet att jag typ är världens sämsta person på att uppdatera, men när jag väll gör det en gång.. så fortsätter jag faktiskt med några inlägg, så lite duktigt är jag ju iallafall. Får väll se hur det går denna gång.. Idag har jag hälsat på snygg-madde, de var najjs, för vi är najjs..
Måste skriva ett brev på engelska till mina frisörlärare också.. alla som är intresserade att få åka till Island på någon internationell frisörgrej måste göra det.. så är det 2 i klassen som får åka i slutet, fan vilken chans, jag vill!

Och jag ska nu passa på att jag ÄLSKAR 80-tals musik!
Så om några helger kommer det bli kalas hos mig, inte riktigt klart vilken helg än. Och de som det angår kommer får reda på det.. och tjejer, det blir 80-talstema! :D så på med alla färgglada kläder ni har, benvärmare, pumps o hela köret! och glöm inte mycket smink och stort hår ; ) Det kommer bli great!




jag saknar dig min älskade vän

torsdag 8 januari 2009

make up

Ska ha grupparbete i make up igen, ungefär som sist fast inte lika simpelt. Nu ska vi samarbeta med media som kommer stå för foto och liknande Riktigt roligt. Min grupp har "ice queen" eller något i den stilen och jag tycker verkligen det skulle vara urläckert om Carro (som blir vår modell) fotar i underkläder, yes, you heard me! : )
Tänk er själva! Riktigt chick!

Och då tänker jag a la såhär ungefär ! ..


















IDA GUSTAVSSON

Min älskade vän, kom hem från USA nu gumman, I miss you so darling. Riktigt tråkigt när jag åker hem till Arvika och inte du finns där och lyser upp min tillvaro. Tur det bara är många månader kvar. Ett år har snart äntligen gått, och vet du? Du kommer bli riktigt stolt över mig när jag säger det här.. JAG HAR LÄRT MIG DRICKA TE, DITT LILLA TE-FREAK!

vad vore världen utan musik?

har ni tänkte på det någon gång? Så oerhört tråkig och grå, musik sprider glädje. Längtar så oerhört tills det blir sommar, festivaler. Den jävla stämningen. Give me! Idag är sista dagen jag tänker ligga hemma, nu är jag trött på det här, imorgon ska jag till skolan oavsett om jag blir värre, för jag har typ lika tråkigt som en hamster i en skokartong : ( Jag vill mönstra nu också.. men blir inte förrän slutet av sommaren. Men dags att träna som en jude nu iallfall, bara vänta på att sjukan släpper lite mer.

onsdag 7 januari 2009

halsjävel

Vaknade för ungefär 30 minuter sen med hopp (ja faktiskt) om att få gå till skolan, att äntligen få göra något mer än att ligga inne och sjuka mig som jag gjorde i ungefär en vecka nu.. För kände mig ganska okej igårkväll så hade verkligen tänkt att jag skulle klara av skolan idag, kanske smitta ner de andra plupparna i klassen eller så, ville ju se Maddes tatuering som hon gjorde igår också men så blev det inte, det får vänta, saknar er iaf .. Min ena halsmandel protesterar mot skolan och har biffat upp sig, och de gör ont. Så nu låter jag som om jag skulle ha gröt i halsen, kan ju alltid extraknäcka som tomtemor om inte annat.. Nu ska jag lägga mig ner i sängen och dö. tjing!

fan. det här är tråkigt . .

döööö


Jag är fortfarande sjuk, så meningslöst.
Skola imorgon, ska man gå dit eller inte?
Får se hur jag känner mig när jag vaknar
imorgon helt enkelt.

måndag 5 januari 2009

fortfarande sjuk

vafan efter att jag skulle skriva till ngt så blev de bara massa siffror o grejer ... böh. Skriver om senare. Just nu ligger jag i soffan o sjukar mig.

lördag 3 januari 2009

movie time


brukar inte kolla på filmer så ofta men nu tog jag mig orken till att ladda ner en film, eftersom jag ändå bara ligger sjuk hemma.. fick bli The curious case of Benjamin Button med Brad Pitt. Handlar om Benjamin (brad) som föds gammal och sen blir han yngre och yngre istället. Filmen är ganska dryg, nästan 3 timmar lång!! och jag HATAR superlånga filmer så den här filmen var inget för mig : P men lite kul o se han som en liten gubbe, haha




Nytt år, nya möjligheter : )

Redan ett nytt år, sjukt så fort det gått.. Nu har halva tiden i skolan gått, så om 1.5 år tar vi studenten, tjoho!
Nyårsafton firades med lite folk hemma hos mig, på menyn hade vi 3-rätters och det var jättegott, och jag får nog tacka Frida för det. matlagning är inte direkt min starka sida . . haha. Vi sjöng även singstar som idioter. Halv 12 gick vi in mot stan där resten av Karlskogas befolkning höll hus. Kvällen var helt enkelt great! : )

Dock började inte året allt för bra eftersom jag är sjuk. Legat i sängen i lite mer än 24 timmar nu. Igår låg jag under täcket med kläder på och skakade av kyla och mådde allmänt dåligt. Idag fryser jag inte lika mycket men har jätteont i huvudet, yr och hostar. : ( så missar dm (distriksmästerskap) i Deje idag : ( men lika bra att bli frisk nu.
Kom inte på så många nyårslöften heller, mer än att jag ska börja ta hand om mig själv mer och träna mera.









Bild 1: Här ska vi precis börja käka förrätten 2: Frida hugger in på efterrätten 3: Mig själv innan folket droppat in
4: Här hade vi ställt upp fint, bara gästerna som fattades : )